Βιομηχανία

Στήριξη

Λόγω της μεγάλης και μακράς διάρκειας κολλητικής ισχύος, οι ταινίες διπλής όψης επιτρέπουν γρήγορη και εύκολη στερέωση αντικειμένων σε μεγάλη ποικιλία επιφανειών.
Καλέστε μας: +30 210 6600291Επικοινωνήστε μαζί μας με

Στήριξη

Υφασματοταινίες

Οι υφασματοταινίες είναι πολύ καλές για συνένωση σε ανώμαλες επιφάνειες και αφαιρείται γρήγορα και καθαρά μετά τη χρήση. Ο υφασμάτινος φορέας προσφέρει αντοχή στη διάσχιση, παρόλο που η ταινία κόβεται με το χέρι.
Περισσότερες πληροφορίες

Στήριξη

Μεμβρανικές ταινίες

Οι μεμβρανικές ταινίες διπλής όψης είναι σχετικά λεπτές, σταθερές ως προς τις διαστάσεις και ιδανικές για συνένωση σε επίπεδες, ομαλές επιφάνειες όπως γυαλί, μέταλλο και μη ανάγλυφα πλαστικά.
Περισσότερες πληροφορίες

Στήριξη

Αφρώδεις ταινίες

Οι αφρώδεις ταινίες διπλής όψης χρησιμοποιούνται για την αντιστάθμιση κενών, συνενώνουν διαφορετικά υποστρώματα και αποσβένουν ανεπιθύμητους θορύβους ή κραδασμούς.
Περισσότερες πληροφορίες

Στήριξη

Ταινίες χωρίς πλέγμα

Οι ταινίες χωρίς πλέγμα διπλής όψης κόβονται με το χέρι και λόγω της σχετικά μικρής πυκνότητάς τους μπορούν να προσαρμοστούν σε ελαφρώς ανώμαλες επιφάνειες.
Περισσότερες πληροφορίες

Στήριξη

Ταινίες μεταφοράς

Οι ταινίες μεταφοράς διπλής όψης διαφέρουν από άλλες ταινίες διπλής όψης επειδή δεν έχουν φορέα. Είναι διαφανείς και εξαιρετικά προσαρμοστικές, αλλά δεν επιτρέπουν επανατοποθέτηση.
Περισσότερες πληροφορίες