ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

tesaflex® 4252

Ταινία ηλεκτρικής μόνωσης PVC
tesaflex® 4252

Χαρακτηριστικά προϊόντος Το tesaflex® 4252 αποτελεί οικονομική πλαστικοποιημένη ταινία PVC με καλή ευλυγισία και ηλεκτρικές ιδιότητες.

Με επικάλυψη συγκολλητικού ρητίνης τροποποιημένου καουτσούκ, το tesaflex® 4252 προσφέρει καλή προσκόλληση και αντοχή στο χρόνο στις περισσότερες εφαρμογές.
Βασικές εφαρμογές Το tesaflex® 4252 είναι κατάλληλο για τις περισσότερες εφαρμογές ηλεκτρικής μόνωσης, όπως συρραφή και προστασία.

Το εύρος χρωμάτων του tesaflex® 4252 το καθιστά χρήσιμο σε διακοσμητικές εφαρμογές, καθώς επίσης σε εφαρμογές χρωματικής κωδικοποίησης.
Τεχνικά στοιχεία
Υλικό φορέα μαλακό PVC
Συνολικό πάχος 120 µm
Τύπος συγκολλητικού φυσικό καουτσούκ
Προσκόλληση σε χάλυβα 2,8 N/cm
Επιμήκυνση κατά τη θραύση 180 %
Αντοχή εφελκυσμού 20 N/cm
Ιδιότητες
Πιστοποιημένο σύμφωνα με κανένα

Τα προϊόντα tesa® αποδεικνύουν καθημερινά την ανυπέρβλητη ποιότητά τους σε απαιτητικές συνθήκες και υποβάλλονται τακτικά σε αυστηρούς ελέγχους. Όλες οι πληροφορίες και οι συστάσεις παρέχονται με βάση το εύρος των γνώσεων και της πρακτικής εμπειρίας μας. Ωστόσο, η tesa SE δεν παρέχει εγγυήσεις, ρητά ή άρρητα, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά οποιασδήποτε υπαινισσόμενης εξασφαλισμένης εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Συνεπώς, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της καταλληλότητας ενός προϊόντος tesa® για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και μέθοδο εφαρμογής του χρήστη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για συμβουλές και ενημέρωση.