Βιομηχανία

Συσκευές

Η tesa προσφέρει πολλές λύσεις ταινίιών για όλες τις συσκευές από ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια μέχρι και εμπορικές συσκευές. Ως παγκόσμιος συνεργάτης στη βιομηχανία συσκευών η tesa προσφέρει μεγάλη ποικιλία ταινιών για διάφορες εφαρμογές στήριξης ή συνένωσης, αερισμού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής αφρού, επισήμανσης και ταυτοποίησης, καθώς και προστασία επιφανειών και ασφάλισης μεταφοράς.
Καλέστε μας: +30 210 6600291Επικοινωνήστε μαζί μας με

Συσκευές

Ψυγεία και καταψύκτες

Η tesa προσφέρει πολλές λύσεις ταινιών για ψυγεία. Η συλλογή της tesa καλύπτει όλες τις διαφορετικές εφαρμογές όπως ασφάλιση μεταφοράς για τα ράφια, τα δοχεία και τις θύρες ή προστασία επιφανειών, στήριξη των (υαλο)πινάκων και αερισμό.
Περισσότερες πληροφορίες

Συσκευές

Φούρνοι και κουζίνες

Η tesa προσφέρει πολλές λύσεις ταινιών για φούρνους και κουζίνες. Η συλλογή της tesa καλύπτει όλες τις διαφορετικές εφαρμογές όπως ασφάλιση για μεταφοράς ραφιών, εγχειριδίων ή εστιών, προστασία επιφανειών, στήριξη πινάκων και βιτρινών και αερισμό.
Περισσότερες πληροφορίες

Συσκευές

Εμπορικές συσκευές

Η tesa προσφέρει πολλές λύσεις ταινιών για εμπορικές συσκευές. Η συλλογή της tesa καλύπτει όλες τις διαφορετικές εφαρμογές όπως ασφάλιση μεταφοράς καλαθιών, ραφιών και θυρών, προστασία επιφανειών, στήριξη (υαλο)πινάκων και βιτρινών και αερισμό.
Περισσότερες πληροφορίες