ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

tesa® 4334 Precision Mask®


Χαρακτηριστικά προϊόντος Το tesa® 4334 Precision Mask αποτελείται από μια εξαιρετικά λεπτή και ισχυρή επίστρωση χαρτιού, με επικάλυψη συγκολλητικού από ακρυλικό.

Ο συνδυασμός του εξαιρετικά εφοδιασμένου υλικού επίστρωσης και η ιδιαίτερη και ειδική σύνθεση του συγκολλητικού επιτρέπουν εύκολη αφαίρεση έως και 5 μήνες μετά την εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει πολλαπλές χρήσεις με μόνο μία διαδικασία κάλυψης.
Βασικές εφαρμογές Η ταινία αυτή είναι κατάλληλη για σχεδόν όλες τις εργασίες χρωματισμού σε εσωτερικό χώρο.
Το tesa® 4334 Precision Mask χρησιμοποιείται με χρώματα υδατικής βάσης και λούστρα και ταιριάζει ακόμα και σε τεχνικές σπατουλαρίσματος υψηλής κατηγορίας.
Είναι κατάλληλο για πλήθος κοινών επιφανειών όπως γυαλί, αλουμίνιο, σκληρό PVC και ξύλο.
Είναι ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικό χώρο, όταν απαιτούνται ακριβή άκρα χρώματος, εξαιρετικά αιχμηρά.
Τεχνικά στοιχεία
Υλικό φορέα επίπεδο χαρτί
Συνολικό πάχος 90 µm
Τύπος συγκολλητικού ακρυλικό
Προσκόλληση σε χάλυβα 1,85 N/cm
Επιμήκυνση κατά τη θραύση 4 %
Αντοχή εφελκυσμού 30 N/cm
Αντοχή σε UV 8 εβδομάδες
Ιδιότητες
Δυνατότητα κοπής με το χέρι ++
Κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες +
Κατάλληλο για ανώμαλες επιφάνειες +
Στερέωση χρώματος ++
Ευκρινής άκρη χρώματος ++
Συμμόρφωση ++

Τα προϊόντα tesa® αποδεικνύουν καθημερινά την ανυπέρβλητη ποιότητά τους σε απαιτητικές συνθήκες και υποβάλλονται τακτικά σε αυστηρούς ελέγχους. Όλες οι πληροφορίες και οι συστάσεις παρέχονται με βάση το εύρος των γνώσεων και της πρακτικής εμπειρίας μας. Ωστόσο, η tesa SE δεν παρέχει εγγυήσεις, ρητά ή άρρητα, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά οποιασδήποτε υπαινισσόμενης εξασφαλισμένης εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Συνεπώς, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της καταλληλότητας ενός προϊόντος tesa® για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και μέθοδο εφαρμογής του χρήστη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για συμβουλές και ενημέρωση.