ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

tesa® 4317


Χαρακτηριστικά προϊόντος Το προϊόν είναι λεπτό και εύκαμπτο και, συνεπώς, κατάλληλο για όλες τις γενικές εφαρμογές επικάλυψης, καθώς επίσης εφαρμογές ξήρανσης σε κάμινο θερμοκρασίας έως 80 °C.
Βασικές εφαρμογές Το προϊόν είναι ανθεκτικό στην υγρή αμμοβολή. Τα χρώματα και τα κονιάματα προσκολλούνται καλά στην επίστρωση.

Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένο μέταλλο, καουτσούκ, γυαλί και εξαρτήματα χρωμίου.
Τεχνικά στοιχεία
Υλικό φορέα ελαφρά κρεπαρισμένο χαρτί
Συνολικό πάχος 140 µm
Τύπος συγκολλητικού φυσικό καουτσούκ
Προσκόλληση σε χάλυβα 3,3 N/cm
Προσκόλληση σε ανώμαλες επιφάνειες 1,2 N/cm
Επιμήκυνση κατά τη θραύση 10 %
Αντοχή εφελκυσμού 38 N/cm
Αντοχή στη θερμοκρασία 80 °C
Ιδιότητες
Δυνατότητα κοπής με το χέρι ++
Εύκολη αφαίρεση ναι
Στερέωση χρώματος ++
Ευκρινής άκρη χρώματος +
Συμμόρφωση +

Τα προϊόντα tesa® αποδεικνύουν καθημερινά την ανυπέρβλητη ποιότητά τους σε απαιτητικές συνθήκες και υποβάλλονται τακτικά σε αυστηρούς ελέγχους. Όλες οι πληροφορίες και οι συστάσεις παρέχονται με βάση το εύρος των γνώσεων και της πρακτικής εμπειρίας μας. Ωστόσο, η tesa SE δεν παρέχει εγγυήσεις, ρητά ή άρρητα, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά οποιασδήποτε υπαινισσόμενης εξασφαλισμένης εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Συνεπώς, ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της καταλληλότητας ενός προϊόντος tesa® για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και μέθοδο εφαρμογής του χρήστη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, οι συνεργάτες τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για συμβουλές και ενημέρωση.