Εταιρεία

Καινοτομία & Έρευνα

Η καινοτομία είναι η βάση της επιτυχίας της tesa και η κινητήρια δύναμη για τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας. Οι διακόσιοι εργαζόμενοι της εταιρείας μας στις ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις της στη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και την Κίνα απασχολούνται διαρκώς με τη μετατροπή των καινοτομικών ιδεών σε νέα προϊόντα, εφαρμογές και συστήματα, καθώς και με τη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων προϊόντων μας. Κάθε χρόνο, η tesa υποβάλλει αίτηση για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για κατά μέσο όρο 70 νέες εξελίξεις.
Καλέστε μας: +30 210 6600291Επικοινωνήστε μαζί μας με

Αρχική

Καινοτομίες

Η επιτυχία της εταιρείας μας είναι τόσο σπουδαία, όσο και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας. Εργαζόμαστε διαρκώς για τη δημιουργία νέων λύσεων που βοηθούν τους πελάτες μας να διεκπεραιώνουν τις διαδικασίες εργασίας τους πιο αποτελεσματικά.

Ενισχύουμε τη θέση μας ως ένας από τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και αντιδρώντας ευέλικτα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς.

Περίπου το 50% των συνολικών πωλήσεών μας επιτυγχάνεται με τα προϊόντα που έχουμε προωθήσει στην αγορά μέσα στα προηγούμενα πέντε χρόνια. Το γεγονός ότι η εταιρεία μας έχει τέτοια μεγάλη δύναμη για καινοτομίες, είναι στρατηγικά σημαντικό.

Η ανάπτυξη νέων στοιχείων κολλητικών ταινιών και πλατφορμών τεχνολογίας διασφαλίζει την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά μας μακροπρόθεσμα και προετοιμάζει το έδαφος για την είσοδό μας σε νέες αγορές. Η ερευνητική εργασία που διενεργούμε στα εργαστήριά μας, αποτελεί ένα μόνο μέρος της διαδικασίας καινοτομίας.

Λαμβάνουμε υπόψη τις οικονομικές και τεχνικές πτυχές, αναλύουμε το δυναμικό της αγοράς και εξετάζουμε τα περιβαλλοντικά θέματα. Στους πρωταρχικούς στόχους μας εντάσσεται και η εξάλειψη ή ο ουσιαστικός περιορισμός της χρήσης των διαλυτών στις διαδικασίες παραγωγής μας.

Αρχική

Voortdurend nieuwe oplossingen