Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η tesa SE είναι μια διεθνής εταιρεία με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και προϊόντων συστήματος. Από το 1941, το όνομα tesa® αντιπροσωπεύει τη μάρκα που σφραγίζει όλα τα αυτοκόλλητα προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται από τον όμιλο των εταιρειών μας. Αυτό το όνομα καλύπτει μια ευρεία γκάμα διαφόρων συστημάτων για βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές, καθώς και περίπου 300 προϊόντα για τελικούς καταναλωτές.
Καλέστε μας: +30 210 6600291Επικοινωνήστε μαζί μας με

Company

Το εργοστάσιο παραγωγής της tesa στο Offenburg

Γεγονότα & Αριθμοί

Διεθνής εταιρεία με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για βιομηχανική, επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση. Ανεξάρτητη ευρωπαϊκή ανώνυμος εταιρεία και 100% θυγατρική της Beiersdorf AG.
Περισσότερα στοιχεία & αριθμοί για την tesa

About tesa

Φορτηγό της tesa το 1952

Η ιστορία μας

Η ιστορία επιτυχίας της tesa ξεκίνησε με την ανάπτυξη ενός συγκολλητικού επιδέσμου με ανεπιτυχή πορεία. Σήμερα, η tesa είναι μια διεθνής εταιρεία με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, τους επαγγελματίες και τους τελικούς καταναλωτές.
Η ιστορία της tesa

About tesa

Έρευνα και Ανάπτυξη για καινοτομία στην τεχνολογία των αυτοκόλλητων ταινιών

Καινοτομία & Έρευνα

Η επιτυχία της εταιρείας μας είναι τόσο σπουδαία, όσο και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας. Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους πιο αποτελεσματικά.
Περισσότερες πληροφορίες

Company

Locations

Τοποθεσίες της tesa σε όλο τον κόσμο

Τα προϊόντα της tesa διατίθενται από 50 και άνω αντιπροσωπείες σε περισσότερες από 100 χώρες σε κάθε σημείο του κόσμου. Εδώ θα βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και περισσότερες λεπτομέρειες για τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας, τα εργοστάσια και τα γραφεία μας.
Πάντα κοντά σας